14 июн. 2011 г., 20:36

Красиво 

  Поэзия » Любовная
477 0 0

Дали вали, или нещо друго трополи,

може би е твоето сърце,

копнеещо за сладка болка,

скрита под усмихнато лице.

 

И тук, и там, и навсякъде около нас

спокойствие, радост и смях,

в нашето кралство на щастието царят,

бликат като от извор красота и страст.

 

И с пълни шепи ненаситно пия

от тоз бунар на мъдростта в рая,

щастлив съм, иде ми да вия,

защото смисълът на този миг, аз зная,

си ти до мен във вечността и безкрая!

 

© Стефан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??