Дали вали, или нещо друго трополи,
може би е твоето сърце,
копнеещо за сладка болка,
скрита под усмихнато лице.
И тук, и там, и навсякъде около нас
спокойствие, радост и смях,
в нашето кралство на щастието царят,
бликат като от извор красота и страст.
И с пълни шепи ненаситно пия
от тоз бунар на мъдростта в рая,
щастлив съм, иде ми да вия,
защото смисълът на този миг, аз зная,
си ти до мен във вечността и безкрая!
© Стефан Всички права запазени