16 янв. 2008 г., 16:18

Красиво е ! 

  Поэзия
543 0 7
 

Красиво е, Господи, красиво е!

В сянката му очите ми светят.

Душата му - притихнал океан.

В нея нимфа ще изплувам.

В ръцете му, и двете, Боже мой,

най-жаркото съм лятно слънце.

А как целува, ти да знаеш!

От слабостта си нямам страхове.

В оковите му свободата ще познаеш.

На бавни глътки ще я пия до насита.

Утрото в прегръдката му ще усетя.

С  мечтите си, в мечтите му ще вляза.

Всички ще ги сбъднем до една.

Под дъгата ще минем ръка за ръка.

Кръстосват мислите покоя.

Душата му в душата моя спи.

Звездите, като чувства  са безбройни.

Любовта  в сънят му  бди!

 

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??