Красиво е, Господи, красиво е!
В сянката му очите ми светят.
Душата му - притихнал океан.
В нея нимфа ще изплувам.
В ръцете му, и двете, Боже мой,
най-жаркото съм лятно слънце.
А как целува, ти да знаеш!
От слабостта си нямам страхове.
В оковите му свободата ще познаеш.
На бавни глътки ще я пия до насита.
Утрото в прегръдката му ще усетя.
С мечтите си, в мечтите му ще вляза.
Всички ще ги сбъднем до една.
Под дъгата ще минем ръка за ръка.
Кръстосват мислите покоя.
Душата му в душата моя спи.
Звездите, като чувства са безбройни.
Любовта в сънят му бди!
© Радка Иванова Всички права запазени
Нежен стих!!!