Красотата е вечното желание,
има я във всяко съзнание.
Тя спасява
и едновременно наранява.
Ако си помислиш, че е вечна,
става много, много далечна.
Но пък живеейки с мисълта
и търсейки навсякъде красота.
Живота ти ще стане ей такъв
В никакъв случай - лукав,
а истински
в нереален свят.
Фалшив в истинска смрад.
Някои ще завиждат,
други ще обиждат.
Но повярвай ми,
има красота
във всяка една душа.
Не се лутай и не търси,
отвори широко очи
и ако нещо не ти харесва,
просто ги затвори.
© Десислава Любенова Все права защищены
Поздрав и прегръдка!!!