Mar 19, 2009, 8:00 PM

Красота 

  Poetry
466 0 3

 

Красотата е вечното желание,

има я  във всяко съзнание.

Тя спасява

и едновременно наранява.

Ако си помислиш, че е вечна,

става много, много далечна.

Но пък живеейки с мисълта

и търсейки навсякъде красота.

Живота ти ще стане ей такъв

В никакъв случай - лукав,

а истински

в нереален свят.

Фалшив в истинска смрад.

Някои ще завиждат,

други ще обиждат.

Но повярвай ми,

има красота

във всяка една душа.

Не се лутай и не търси,

отвори широко очи

и ако нещо не ти харесва,

просто ги затвори.

© Десислава Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??