3 мая 2018 г., 02:09

Красота-та 

  Поэзия » Философская, Другая
609 0 1

Кога се превърна се от блатна мида
във ябълка, но захаросана?
Ядат те пак прасетата!
Кои са по-учтиви?

Дали са мидите изгнили, или ябълките,
по външен вид не можеш каза.
Така е и с прасетата,
дали са с фрак или по четина?

Душата току-тъй не се показва!
За да разкрие свойте тичинки,
се иска нежност и търпение...

© Кат Кат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??