3.05.2018 г., 2:09 ч.

Красота-та 

  Поезия » Философска, Друга
608 0 1

Кога се превърна се от блатна мида
във ябълка, но захаросана?
Ядат те пак прасетата!
Кои са по-учтиви?

Дали са мидите изгнили, или ябълките,
по външен вид не можеш каза.
Така е и с прасетата,
дали са с фрак или по четина?

Душата току-тъй не се показва!
За да разкрие свойте тичинки,
се иска нежност и търпение...

© Кат Кат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??