May 3, 2018, 2:09 AM

Красота-та 

  Poetry » Phylosophy, Other
606 0 1

Кога се превърна се от блатна мида
във ябълка, но захаросана?
Ядат те пак прасетата!
Кои са по-учтиви?

Дали са мидите изгнили, или ябълките,
по външен вид не можеш каза.
Така е и с прасетата,
дали са с фрак или по четина?

Душата току-тъй не се показва!
За да разкрие свойте тичинки,
се иска нежност и търпение...

© Кат Кат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??