Красотата на родината
Красиви са тези планини...
Красиви са нашите езера...
Красиви и сладки са децата...
Красиви и искрени са хората
в нашата страна...
Красиви са градините...
Красиви са поляните...
Красива е България...
Красиви са душите на хората...
© Ди Михайлова Все права защищены