19.02.2010 г., 19:29 ч.

Красотата на родината 

  Поезия » Пейзажна
1123 0 0

Красотата на родината


Красиви са тези планини...

Красиви са нашите езера...

Красиви и сладки са децата...

Красиви и искрени са хората
в нашата страна...

Красиви са градините...

Красиви са поляните...

Красива е България...

Красиви са душите на хората...

© Ди Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??