Feb 19, 2010, 7:29 PM

Красотата на родината 

  Poetry » Landscape
1125 0 0

Красотата на родината


Красиви са тези планини...

Красиви са нашите езера...

Красиви и сладки са децата...

Красиви и искрени са хората
в нашата страна...

Красиви са градините...

Красиви са поляните...

Красива е България...

Красиви са душите на хората...

© Ди Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??