8 сент. 2020 г., 10:04

Краят на щастието 

  Поэзия » Любовная
791 2 0

В мен са все сгушени две ръце.

И едно чакащо умиление лице. 

Прощално писъмце.

И умоляващо момченце .

 

 

До края бяхме скарани .

А после далечни.

Нечовечни.

Две съдби изплакани .

Две души разделени от далечната 

студенина ,впила се в нас.

 

Мълчим.

 

Търпим.

Едва студа да потушим.

 

И себе си виним ,че винаги сме далечни.

 

 

 

© Elena Bojinova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??