В мен са все сгушени две ръце.
И едно чакащо умиление лице.
Прощално писъмце.
И умоляващо момченце .
До края бяхме скарани .
А после далечни.
Нечовечни.
Две съдби изплакани .
Две души разделени от далечната
студенина ,впила се в нас.
Мълчим.
Търпим.
Едва студа да потушим.
И себе си виним ,че винаги сме далечни.
© Elena Bojinova All rights reserved.