9 апр. 2009 г., 09:37

Крила 

  Поэзия » Любовная
511 0 2

 

КРИЛА

 

За да заслужиш любовта,

от себе си е нужно да дадеш

крила на нечия мечта,

и силата и сам ще разбереш.

 

 

Вярвам в силата велика

на любовта си силна и добра.

Слънчева вода в душата блика,

подарявам ти мойте крила!

 

© Паскал Кюмурджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??