25 дек. 2007 г., 12:28

Криле на сълза 

  Поэзия
397 0 5

Живота ми сякаш парче по парче ти събираш.

Ридая в прегръдки и за обич мечтая.

Не спирам дъха и крилете напрягам

Да стигна безкрая, там, кьдето е Ада и Рая.

 

Когато ме имаш и нямаш.

Рисувай ме бяла.

Обичай и вярвай,

че радост и болка съм там край вратата,

която отварям и влизам

като сълза за тебе пролята.

Таня Кирилова

12.10.2007

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??