Dec 25, 2007, 12:28 PM

Криле на сълза 

  Poetry
400 0 5

Живота ми сякаш парче по парче ти събираш.

Ридая в прегръдки и за обич мечтая.

Не спирам дъха и крилете напрягам

Да стигна безкрая, там, кьдето е Ада и Рая.

 

Когато ме имаш и нямаш.

Рисувай ме бяла.

Обичай и вярвай,

че радост и болка съм там край вратата,

която отварям и влизам

като сълза за тебе пролята.

Таня Кирилова

12.10.2007

© Таня Кирилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??