Преплитат се звездните нишки,
танцуват, пеят, играят...
а слънцето огрява сетивата,
преплитат се слънчеви нишки
и бродират звездна картина...
А слънцето... по- спиралата
на времето се спуска
за да ни докосне
с любовта си...тя е извор
благодатен - жива вода
не отпита - закодирано е
всяко послание
и през лабиринта
на живота преминава...
Трудно е...А върхът е далечен,
всяка стъпка напред
е тласък нагоре - стъпалата блестят
с кристален блясък и ни водят
към портите на рая...Трудно е...!
Но всяка мисъл - трепти във всемира
а любовта е светлият лъч към без края
разширяват се пространствата -
вратите се отварят и толкова
кристално чисто блестят световете...!
13.06.2021г
Катя Джамова
© Катя Все права защищены
за хубавите думи и коментари!
Бъдете благословени!