13 нояб. 2011 г., 01:38

КризисноКритическо 

  Поэзия » Юмористическая
521 0 6

 

Сякаш сме изречени
в хлебец за дома,
в чушчици опечени,
в бобец и дърва...

Сякаш сме изпити...
Вижда ни се дъното.
Свито във душите.
Сдрано от напъване...

Старческо е Дръзкото.
Мисълта една:
"- Липсват ли превръзките,
липсват и крила!"

© Красимир Дяков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??