13.11.2011 г., 1:38 ч.

КризисноКритическо 

  Поезия » Хумористична
519 0 6

 

Сякаш сме изречени
в хлебец за дома,
в чушчици опечени,
в бобец и дърва...

Сякаш сме изпити...
Вижда ни се дъното.
Свито във душите.
Сдрано от напъване...

Старческо е Дръзкото.
Мисълта една:
"- Липсват ли превръзките,
липсват и крила!"

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??