21 авг. 2008 г., 19:46

Кръговрат 

  Поэзия » Любовная
496 0 8
... И всяка наша среща става първа.
Същата луда радост
и опияняваща забрава.
А после...
духът ти гасне.
С мъката си сам се бориш.
И криеш се...
От себе си не можеш
да избягаш.
Защото ти повярва
във ръцете ми,
че те създават.

И аз не ще забравя!

© Латинка-Златна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??