Aug 21, 2008, 7:46 PM

Кръговрат 

  Poetry » Love
497 0 8
... И всяка наша среща става първа.
Същата луда радост
и опияняваща забрава.
А после...
духът ти гасне.
С мъката си сам се бориш.
И криеш се...
От себе си не можеш
да избягаш.
Защото ти повярва
във ръцете ми,
че те създават.

И аз не ще забравя!

© Латинка-Златна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??