21.08.2008 г., 19:46 ч.

Кръговрат 

  Поезия » Любовна
495 0 8
... И всяка наша среща става първа.
Същата луда радост
и опияняваща забрава.
А после...
духът ти гасне.
С мъката си сам се бориш.
И криеш се...
От себе си не можеш
да избягаш.
Защото ти повярва
във ръцете ми,
че те създават.

И аз не ще забравя!

© Латинка-Златна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??