21 дек. 2013 г., 19:57

Кръст 

  Поэзия » Другая
357 0 0

Кръст дървен от дядо остана ми.
Скъп спомен. Към живите мост.
Със себе си нося го. Брани ме.
И гледам в очите Христос.

 

Кръст дървен след мен ще остане.
Животът е танц на листо...
А внуци ще тичат в поляните
под погледа благ на Христос...

© Димитринка Калева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??