4 мая 2013 г., 13:48

Кръстница 

  Поэзия » Другая
696 0 0

Една приятелка, много скъпа за мен, ми пише.

Не можеш да ме загубиш, защо си мислиш така?

Ти беше първата, която ми подаде ръка

и ме измъкна от мъглата.

Ти беше първата, която ми махна превръзката

и видях светлината.

Ти беше първата, която ме насърчи

да продължа да пиша.

Ти и сега си добра към мен.

Ти си моята кръстница на новия свят.

Затова се страхувам да не те загубя.

© Наско кирилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??