May 4, 2013, 1:48 PM

Кръстница 

  Poetry » Other
695 0 0

Една приятелка, много скъпа за мен, ми пише.

Не можеш да ме загубиш, защо си мислиш така?

Ти беше първата, която ми подаде ръка

и ме измъкна от мъглата.

Ти беше първата, която ми махна превръзката

и видях светлината.

Ти беше първата, която ме насърчи

да продължа да пиша.

Ти и сега си добра към мен.

Ти си моята кръстница на новия свят.

Затова се страхувам да не те загубя.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??