18 мар. 2008 г., 09:24

Кръстопът 

  Поэзия
616 0 9
 

      Той                              Капещи сълзи.

Непрободна плът.

Истина

и неизвестен кръстопът.

 

 

      Тя                                 Плачещи очи.

От мъка, смът,

съдби...

Подмолен кръстопът.

 

   

      Те                              Раздиращи души.

Без глас, без дъх.

Търпящи мъките

на няма обич, в кръв.

 

 

      Скръб                          Отлитащ миг.

Пресъхнали очи,

съдби...

Подмолен кръстопът.

© Валентин Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??