Той Капещи сълзи.
Непрободна плът.
Истина
и неизвестен кръстопът.
Тя Плачещи очи.
От мъка, смът,
съдби...
Подмолен кръстопът.
Те Раздиращи души.
Без глас, без дъх.
Търпящи мъките
на няма обич, в кръв.
Скръб Отлитащ миг.
Пресъхнали очи,
съдби...
Подмолен кръстопът.
© Валентин Илиев Всички права запазени