Mar 18, 2008, 9:24 AM

Кръстопът 

  Poetry
617 0 9
 

      Той                              Капещи сълзи.

Непрободна плът.

Истина

и неизвестен кръстопът.

 

 

      Тя                                 Плачещи очи.

От мъка, смът,

съдби...

Подмолен кръстопът.

 

   

      Те                              Раздиращи души.

Без глас, без дъх.

Търпящи мъките

на няма обич, в кръв.

 

 

      Скръб                          Отлитащ миг.

Пресъхнали очи,

съдби...

Подмолен кръстопът.

© Валентин Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??