КУЕСЧЪНС ТУ ДЪ СКАЙ
Едва ли в Рая или в Ада
някой пие лимонада,
вероятно за беда
няма даже и боза?!
Ами ако няма бира
и суджук не се намира
нито шницели с галета,
нито пухкави кюфтета?!
Или шопската салата
е напълно непозната,
а мадамите са стари
и напълно побеляли?!
И да няма стадиони
никой топка да не гони,
обаче най ще е позорно
да нямат хал хабер от порно?!
Съдбата не изглежда лесна
да плющиш манна небесна
да не ходиш на банкети
и да нямаш интернети?!
.........................................
Цели купчини въпроси
вечер не ми дават мира,
може би по таз причина
никак не ми се умира!!!
Куш, 2013
© Куш Все права защищены