19 июл. 2022 г., 11:28

Кулата на любовта 

  Поэзия » Любовная
229 0 0

Искам да те чуя, ключа от твоето сърце

е във висока кула,

но да се качвам ли ме интересува,

дали това не е кошмар

или просто принуда,

но светлината пада върху нас,

защо хвърляш мраз по нас,

светлината погасва и кулата падна

на дясно

връщам се пак на тясно. 

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??