20 окт. 2024 г., 19:09

Купуване на гласове 

  Поэзия » Юмористическая
307 0 0

"Леле, колко ми е гот,
взех власт с купен вот!
Даваме пари, не скара,
оня тлъста сума набара!

Бързо ще си я изяде и изпие той,
този очевидно супер свръх герой!
Избори още хиляда пъти ли ще има...
Доньо, героите ти не са сал трима!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??