18 окт. 2007 г., 14:18

Къде е любовта?... 

  Поэзия
831 0 4
Наранена душа и болно сърце,
толкова боли, а съм само дете.
Истинска любов ли?
Къде е? Къде се крие тя?
Да страдаш ли означава да обичаш?
Да плача ли, за да ме види тя?
Какво да правя, за да я открия?
Навсякъде е самота, а къде е любовта?...

© Усмивчица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??