Oct 18, 2007, 2:18 PM

Къде е любовта?... 

  Poetry
830 0 4
Наранена душа и болно сърце,
толкова боли, а съм само дете.
Истинска любов ли?
Къде е? Къде се крие тя?
Да страдаш ли означава да обичаш?
Да плача ли, за да ме види тя?
Какво да правя, за да я открия?
Навсякъде е самота, а къде е любовта?...

© Усмивчица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??