4 апр. 2019 г., 10:57

Къде е Той? 

  Поэзия » Свободный стих
529 0 0

Понякога умирам, понякога живея.

Мога и да дишам, мога да копнея.

Мога да умувам, мога да заспя.

Мога и да мразя, познал съм също Любовта.

Но във Твойта сянка съществувам

не познавам Истинското Ти Лице.

Моля Ти се, Господи Велики,

покажи ми Твоето Сърце.

© Куни Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??