Понякога умирам, понякога живея.
Мога и да дишам, мога да копнея.
Мога да умувам, мога да заспя.
Мога и да мразя, познал съм също Любовта.
Но във Твойта сянка съществувам
не познавам Истинското Ти Лице.
Моля Ти се, Господи Велики,
покажи ми Твоето Сърце.
© Куни Тодоров Всички права запазени