8 дек. 2016 г., 13:40

Къде живее светът? 

  Поэзия » Другая
285 0 1

Светът живее в очите ми.

Виждам го! Значи е там!

А може би живее в душата ми?

Усещам го. Знам, че е там.

Дали пък не е във главата ми?

Измислям, рисувам го...

Просто – не знам!

Но, със сигурност, жив е!

Със сигурност знам!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??