8.12.2016 г., 13:40 ч.

Къде живее светът? 

  Поезия » Друга
288 0 1

Светът живее в очите ми.

Виждам го! Значи е там!

А може би живее в душата ми?

Усещам го. Знам, че е там.

Дали пък не е във главата ми?

Измислям, рисувам го...

Просто – не знам!

Но, със сигурност, жив е!

Със сигурност знам!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??