Светът живее в очите ми.
Виждам го! Значи е там!
А може би живее в душата ми?
Усещам го. Знам, че е там.
Дали пък не е във главата ми?
Измислям, рисувам го...
Просто – не знам!
Но, със сигурност, жив е!
Със сигурност знам!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.