5 мар. 2009 г., 12:42

* * * Къде си... 

  Поэзия
711 0 6

 

* * *

 

Къде си, къде си сега?!

Усещам как вътре във мене

ключът се завърта, отваря врата -

но тебе те няма... И времето

хуква.

... Аз чакам - и още ще чакам.

 

Къде си, къде си сега?!

 

Зова те чрез целия свят -

а той те докосва. Усещаш, нали!?

И виждам,

              и чувам,

                           и дишам -

чрез теб...

 

Ти ли си в мен - или аз съм във теб?!

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??