24 мар. 2022 г., 12:46

Къде си? 

  Поэзия » Другая
389 1 0

Очите ти се взират в мен.

Изпепеляващ поглед

предвещава края.

И чакам тихо утрешният

ден.

Ще легна тихо в собсвената

стая и ще се сгуша в собствено

легло.

А ти ще чакаш долу гол и гладен,

в тревите остри носещи тегло.

Сега стоя и тихо шия

иглата роклята боде.

Но някой ден ще те открия

приятелю, мое дете.

© Радост Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??