24.03.2022 г., 12:46 ч.

Къде си? 

  Поезия » Друга
388 1 0

Очите ти се взират в мен.

Изпепеляващ поглед

предвещава края.

И чакам тихо утрешният

ден.

Ще легна тихо в собсвената

стая и ще се сгуша в собствено

легло.

А ти ще чакаш долу гол и гладен,

в тревите остри носещи тегло.

Сега стоя и тихо шия

иглата роклята боде.

Но някой ден ще те открия

приятелю, мое дете.

© Радост Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??