Mar 24, 2022, 12:46 PM

Къде си? 

  Poetry » Other
319 1 0

Очите ти се взират в мен.

Изпепеляващ поглед

предвещава края.

И чакам тихо утрешният

ден.

Ще легна тихо в собсвената

стая и ще се сгуша в собствено

легло.

А ти ще чакаш долу гол и гладен,

в тревите остри носещи тегло.

Сега стоя и тихо шия

иглата роклята боде.

Но някой ден ще те открия

приятелю, мое дете.

© Радост Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??