Къде си ти, любов вълшебна
Дойде за миг и в очите ме погледна
Докосна ме, дари ме със усмивка
Прегръдка, дори и със целувка
После тръгна си внезапно
Не се обърна дори за кратко
Защо?, така и не разбрах
И след теб остави тъмнина
Сега е трудно да повярвам
Че възможна пак е любовта
Щом лъжи досега се криха
В твоите хубави слова
14-12-2014
© ПрОРОК Все права защищены