5.01.2015 г., 10:36 ч.

Къде си ти 

  Поезия » Любовна
758 0 2

Къде си ти

Къде си ти, любов вълшебна

Дойде за миг и в очите ме погледна

Докосна ме, дари ме със усмивка

Прегръдка, дори и със целувка

 

После тръгна си внезапно

Не се обърна дори за кратко

Защо?, така и не разбрах

И след теб остави тъмнина

 

Сега е трудно да повярвам

Че възможна пак е любовта

Щом лъжи досега се криха

В твоите хубави слова

14-12-2014

© ПрОРОК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??