Мисля си така:
Защо си толкова далеч сега?!
Защо те няма, няма те до мен
Не усещам топлина, а само студенина,
която се поражда от мисълта,
че в мрака няма да се появиш сега,
да се появиш и да ме прегърнеш,
да прегърнеш това ледено тяло,
което жадува да се слее с твоето и да станат едно цяло,
да се топлят едно в друго до сутринта докато слънцето изгрява,
да се топлят ЗАВИНАГИ!!!!
Липсата ти ме кара да се чувствам тъжна, празна, като лед студена,
но знай, че ти си в моето сърце
и това поражда в мен щастие.
Всяка частица от моето сърчице принадлежи на теб, мое малко, сладко бебенце.
Бебето, което аз обичам, копнея и за него аз живея, живея и се боря.
Някой ден то ще бъде до мен,
ще усещам неговата ласка, нежна прегръдка и сладката целувка.
И тогава аз ще бъда най-щастлива на света!
© Поли Стоянова Все права защищены