24 нояб. 2006 г., 21:45

Къде сме? 

  Поэзия
525 0 10
Как живеем само
и си мислим, че сме
господари на Великия
живот.
Обсъждаме и клеветим
чуждите грешки,
забравяйки да видим
собствените си.

Задушени сме от
страх и суета,
лицемерие и лъжа.
В безсъние живеем,
в кошмарите си се
губим. Трудно даже
казваме:" Имам
истински приятел!"

Опитваме се да си
спомним кога бе
времето на искрен
смях и мечти големи.
Оставихме истинското
си Аз да загине
в срам и нищета.

Губим се,
отдалечаваме се,
погубваме най -
хубавото в душите
си за грам покрита
суета.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??