13 июн. 2017 г., 00:45

Където светът се върти в тишина 

  Поэзия » Другая
717 0 0

 

 

Всеки има своя път,

вечно търсещ малкото къс –

че искра; търсейки тези места,

където светът се върти в тишина...

 

© Кейтлин А. Все права защищены

Няма

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??