Jun 13, 2017, 12:45 AM

Където светът се върти в тишина 

  Poetry » Other
695 0 0

 

 

Всеки има своя път,

вечно търсещ малкото къс –

че искра; търсейки тези места,

където светът се върти в тишина...

 

© Кейтлин А. All rights reserved.

Няма

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??