31 окт. 2013 г., 22:22

Кълваче 

  Поэзия » Для детей
440 0 0

             

 

 

 

                                                                   Кълваче

 

 

                                           Кълваче с малко червено калпаче,

                                                 в хралупката си се е скрило,

                                                             търси си храна

                                                           из старите дърва.

 

                                                   Чукаш из дървета стари

                                        със здравите си краченца се държиш,

                                             личинки и червейчета да ловиш

                                                       но умееш и да летиш.

© Галина Бърдарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??